Virkistys ja vapaa-aika

Osasto kannustaa jäseniään pitämään huolta työkyvystään ja hyvinvoinnistaan. Tärkeässä osassa on rentoutuminen ja palautuminen lomilla ja vapaa-aikana. Lomailuun on tarjolla erilaisia tukimuotoja ja alennuksia.


Osaston lomatuki

Jäsenillä on mahdollisuus hakea taloudellista tukea lomailuun. Osasto tukee lomailua kotimaisissa lomakohteissa enintään 50 eurolla/jäsen/kalenterivuosi. Päätös on voimassa toistaiseksi. Tulosta lomake tuen hakemista varten ja toimita täytetty hakemus kuitteineen toimistolle.
> lomatukihakemus


AKT:n lomapaikat

Liitolla on lomapaikkoja Levillä, Ylläksellä, Saariselällä, Kuusamossa, Himoksella, Tahkolla ja Punkaharjulla. Lisäksi Lepolan tilalla on käytössä asuntovaunupaikkoja. Nämä ovat jäsenten käytettävissä edulliseen jäsenhintaan. Tietoa paikoista, hinnoista ja hakemisesta löydät linkin takaa.
> AKT:n lomapaikat


Liittojen alennukset

AKT:n jäsenille lomailumahdollisuuksia jäsenhintaan tarjoavat Sokos Hotellit, Tallink Silja, Viking Line, Hotelli Kiljava, Holiday Club, GreenStar hotellit ja kylpylähotelli Kunnonpaikka.
> AKT:n jäsenedut

SAK:n kautta alennuksia tarjoavat Sokos Hotellit, Nordic Choice Hotels, GreenStar-hotellit, Eckerö Line, Tallink Silja ja Viking Line.
> SAK:n jäsenedut


Osaston virkistystoiminta

Osasto järjestää myös omaa jäsenille ja jäsenten perheille tarkoitettua vapaa-ajan toimintaa. Toiminnasta tiedotetaan näillä nettisivuilla ja aikataulujen salliessa AKT-lehdessä.


Tuetut lomat

Monet yhdistykset järjestävät tuettuja lomia niille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta lomailla kodin ulkopuolella. Tällaisia ovat mm:
> Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry
> Solaris-lomat ry
> Hyvinvointilomat ry
> Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry
> Nasy – Naiset Yhdessä ry
> Svenska Semesterförbundet rf

Tampereen Seudun Linja-autohenkilökunta ry

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n osasto 006